• Facebook
  • Instagram
KIK-logo-200x200---Bardh.png

KiKxxl & evroTarget L.L.C

Tani edhe në qytetin e Pejës.

Nëse njeh gjuhën Gjermane dhe ke aftësi të mira komunikuese, apliko dhe bëhu bashkëpunëtori ynë!