• Facebook - Weiß, Kreis,
  • Instagram - Weiß Kreis
KIK-logo-200x200---Bardh.png
TopJob_2019-1.png

Pse të fillosh punë në KiKxxl & evroTarget LLC?

Ekip dinamik dhe bashkëpunues

Ambient i ngrohtë dhe shumë modern 

Pagë të lartë

Sigurime shëndetësore

Bonus në bazë të performancës

bashkohu me ekipin tonë

Këshilltar për klientë me njohuri të gjuhës Gjermane

Jemi duke kërkuar  njohës të gjuhës Gjermane të motivuar për punë që të na bashkangjiten në projektet tona.

Nëse njihni gjuhën Gjermane, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit

Apliko tani dhe bëhu pjesë e ekipit më të mirë n'qyet!

 

B E N E F I T E T

Si bashkëpunëtor i KiKxxl & evroTarget ti je pjesë e benefiteve të ndryshme që ofron kompania, duke filluar nga: shujta ditore, sigurimi shëndetëshor, pastaj pagë të lartë, orar fleksibil dhe bonuse të larta. 

Çfarë thonë bashkëpunëtorët tanë?

Denisi

Jam Team Leader i grupit Gjerman. Punoj qe dy vite e gjysmë në KiKxxl & evroTarget. Çka kisha veçu këtu është ambienti familjar dhe i ngrohtë që jep kompania.

Monika

KiKxxl & evroTarget të ofrojnë ambientin dhe mundësinë për zhvillim.

Këtu, ne punojmë si grup. Nëse ke një problem të ndihmojnë ta zgjedhësh, kështu që këtu nuk je kurr vetëm.

Gëzimi

Më pëlqen shumë ambienti, atmosfera dhe respekti ndërmjet kolegëve.

Gjithashtu profesionalizmi dhe korrektësia që firma ka ndaj neve.
Diçka e rëndësishme  që duhet të theksohet është, se puna këtu vlerësohet dhe kjo të jep mundësi avancimi në karrierë.

VIDEO Kanali i KiKxxl & evroTarget

Ju mund të informoheni më konkretisht si të aplikoni në për punë te ne. Njëkohësisht edhe mund të njiheni me atmosferën e punës që mbretëron në kikxxl & evroTarget, përmes videove të publikuara në këtë sektor.