• Facebook - Weiß, Kreis,
  • Instagram - Weiß Kreis
KIK-logo-200x200---Bardh.png

Keni njohuri të gjuhëve: gjermane, frënge, hungareze, suedeze, daneze, holandeze ose angleze

Keni njohuri të mira në të shprehur dhe në të shkruar për gjuhën përkatëse

Juve ju pëlqen puna me njerëz dhe mund t'i mahnitni ata duke iu prezantuar projektet dhe shërbimet tona

Eja tani në KiKxxl & evroTarget

Me njohuritë tuaja , ju jeni në gjendje tu ofroni ndihmë klientëve, rrjedhimisht edhe shërbime cilësore kundrejt nevojave të tyre

Keni aftësi në përdorimin e kanaleve komunikuese, si: telefon, chat, e-mail, etj

bashkohu me ekipin tonë

1p-01.jpg

Njohës të gjuhës Gjermane

Jemi duke kërkuar  njohës të gjuhës Gjermane të motivuar për punë që të na bashkangjiten në projektet tona. 

1p-02.jpg

Njohës të gjuhës Gjermane-Pejë

 KiKxxl & evroTarget hap konkursin për njohësit e gjuhës gjermane për qytetin e Pejës.
Nxito dhe apliko që të bëhesh pjesë e ekipit ma t'mire n'qytet

1p-03.jpg

Kujdes ndaj klientit-gjuhë gjermane

Nëse jeni njohës i mirë i gjuhës gjermane, ne ju ofrojmë mundësinë e jashtëzakonshme për të punuar dhe për tu ngritur në karrierë

1p-04.jpg

Kundenservice

Inbound

Mundësi punësimi për njohësit e gjuhës gjermane

Nëse njihni gjuhën gjermane dhe keni aftësi të mira komunikimi, aplikoni dhe bëhuni pjesë e ekipit tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

B E N E F I T E T

Si bashkëpunëtor i KiKxxl & evroTarget ti je pjesë e benefiteve të ndryshme që ofron kompania, duke filluar nga: shujta ditore, sigurimi shëndetësor, pastaj pagë të lartë, orar fleksibil dhe bonuse të larta. 

Çfarë thonë bashkëpunëtorët tanë?

Denisi

Jam Team Leader i grupit Gjerman. Punoj qe dy vite e gjysmë në KiKxxl & evroTarget. Çka kisha veçu këtu është ambienti familjar dhe i ngrohtë që jep kompania.

Monika

KiKxxl & evroTarget të ofrojnë ambientin dhe mundësinë për zhvillim.

Këtu, ne punojmë si grup. Nëse ke një problem të ndihmojnë ta zgjedhësh, kështu që këtu nuk je kurr vetëm.

Gëzimi

Më pëlqen shumë ambienti, atmosfera dhe respekti ndërmjet kolegëve.

Gjithashtu profesionalizmi dhe korrektësia që firma ka ndaj neve.
Diçka e rëndësishme  që duhet të theksohet është, se puna këtu vlerësohet dhe kjo të jep mundësi avancimi në karrierë.

Video Kanali i KiKXXL & evroTarget

Ju mund të informoheni më konkretisht si të aplikoni për punë te ne. Njëkohësisht edhe mund të njiheni me atmosferën e punës që mbretëron në kikxxl & evroTarget, përmes videove të publikuara në këtë sektor. 

 (C) KiKxxl & evroTarget 2020